Monitoren van vorderingen op failliete ondernemingen

Een vordering op een failliete debiteur? Veel bedrijven beschouwen dat bedrag als verloren en schrijven het af. Jammer, want regelmatig komt het na verloop van tijd alsnog tot een uitkering. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet u als schuldeiser wel voldoen aan diverse voorwaarden. JARK zorgt daar graag voor.

De complete afwikkeling van een faillissement kan jaren duren. Wilt u uiteindelijk voor een uitkering in aanmerking komen, dan vergt dat de nodige inspanning. De claim moet correct worden aangemeld, benodigde documenten moeten op orde zijn. Wanneer er sprake is van meerdere vorderingen, moet u de status van diverse faillissementen volgen.

Vaak is de debiteurenadministratie van bedrijven niet ingericht op dit soort tijdrovende trajecten. JARK kan bedrijven op dit terrein verregaand ontzorgen. We houden nauwgezet uw vorderingen in de gaten en behartigen uw belangen. We werken met een zeer geringe jaarlijkse vergoeding en een success fee. U kent vooraf de kosten; achteraf is er hooguit een meevaller.

Neem contact met ons op voor informatie of een gesprek.

Heeft u een vraag of wilt u een advies gesprek? Vraag dan direct een gesprek aan.