Opsporen rechthebbenden (oude) tegoeden

Er zijn veel redenen waarom het lastig is rechthebbenden van tegoeden, met betrekking tot een faillissement, liquidatie, erfenis, onteigening en schuldsanering, te traceren.

De curator, advocaat of notaris stort het niet uitgekeerde geld over het algemeen in een depot; na een bepaalde periode vervalt het bedrag veelal aan de staat.

JARK zet zich ervoor in dat tegoeden op tijd terechtkomen bij rechthebbenden; zowel particulieren als bedrijven, in Nederland, maar ook wereldwijd. We controleren voortdurend welke tegoeden er beschikbaar zijn en traceren de rechthebbenden. Regelmatig zijn ze blij verrast. Dankzij JARK zijn inmiddels miljoenen euro’s bij de juiste begunstigde terechtgekomen.

JARK is gespecialiseerd in het opsporen van rechthebbenden, maar ook in de claimafhandeling. Want dat is een ingewikkelde en tijdrovende procedure die veel zorgvuldigheid vereist. Als geen ander weten we welke documentatie nodig is om tegoeden succesvol te claimen. Op dit vlak hebben we een sterke reputatie. Bovendien geldt: no cure, no pay. U loopt als rechthebbende dus geen risico.

Neem contact met ons op voor informatie of een gesprek.

Heeft u een vraag of wilt u een advies gesprek? Vraag dan direct een gesprek aan.