Uw adviseurs

De adviseurs van JARK zijn financiële experts met ruime ervaring in het bedrijfsleven. Oprichters Jobert van Kempen en Addy Ruitenbeek zijn beiden opgeleid in de accountancy. De dagelijkse leiding is in handen van Jobert van Kempen. Addy Ruitenbeek, Harro Tillema en Jan Willem den Hartogh treden op als adviseur.

J.E. (Jobert) van Kempen MSc

12 jaar Ernst & Young Internationale ervaring Accountant in business Financieel Juridisch Failissementen Reorganisaties (Her)financieringen

Jobert van Kempen maakte, na ruim 12 jaar ervaring bij Ernst & Young, de overstap naar het bedrijfsleven. Daar heeft hij sinds 2003 internationale ervaring opgedaan als ‘Accountant in Business’ met veel werkzaamheden op onder meer bedrijfseconomisch, financieel, juridisch en fiscaal vlak. Overnames, Management-Buy-Outs, faillissementen, reorganisaties, (her)financieringen en beursnoteringen zijn enkele van de vele aspecten die hij de revue heeft zien passeren.

H.P. (Harro) Tillema BBA

8 jaar actief ICT stroomlijnen creëren bedrijfskundig financieel juridisch merkenrecht intellectuele eigendom

Harro Tillema was ruim 8 jaar actief in verschillende bedrijfssegmenten binnen de ICT. In 2001 maakte hij de overstap naar het commerciële bedrijfsleven. Hij heeft onder meer ervaring opgedaan in het creëren en stroomlijnen van bedrijfsonderdelen en –processen. Hij heeft onder meer ervaring op bedrijfskundig, financieel en juridisch vlak, met merkenrecht en vraagstukken rond het Intellectuele Eigendom als specialisme.

J.W. (Jan Willem) den Hartogh

5 jaar actief (in management) verbinden coaching management financieel ambitie daadkracht

Jan Willem den Hartogh is met ruim 5 jaar managementervaring en coaching in dienstverlenende organisaties in staat om organisaties door te ontwikkelen en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Kernwoorden zijn: ambitie en daadkracht, communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid en verbindingen maken.