DE-dollar

Did you invest in Dutch coffee?

It might have a very rich taste.

Lees meer
Ineas

Was u verzekerd bij Ineas?

Mogelijk is er nog een premiebedrag of schadebedrag voor u beschikbaar.

Lees meer
Project AVG invest

Did you invest in AVG?

Don't forget to claim your compensation

Lees meer

Ingewikkeld wordt afgewikkeld

Faillissementen, bedrijfsliquidaties, onteigeningen, erfenissen en schuldsaneringen. Ze vragen stuk voor stuk om een goede afwikkeling. Toch lukt het lang niet altijd om alle rechthebbenden op te sporen. JARK weet raad. We traceren en monitoren tegoeden en we ondersteunen curatoren, advocaten en notarissen. Waar anderen ophouden, speurt JARK verder.

Het achterhalen van rechthebbenden en het afwikkelen van transacties is een vak apart, wat JARK betreft. Een prachtig vak, maar het vergt wel betrouwbaarheid en deskundigheid. JARK heeft ruime, internationale ervaring en beschikt over een groot, wereldwijd netwerk van experts. Met volle energie zetten we ons in voor bedrijven en particulieren.

Rechthebbenden traceren, failliete debiteuren volgen of tijdelijke, financiƫle beleidsondersteuning? JARK is uw partner. Wilt u weten wat JARK voor u kan betekenen? Lees op deze website meer over onze werkwijze en dienstverlening. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Direct contact met JARK?

Heeft u een vraag of wilt u dat wij u benaderen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij reageren zo spoedig mogelijk.