Adresgegevens

Jark.

Kerkewijk 166
3904 JJ Veenendaal

KvK: 50836013
BTW: NL822949283B01

Over JARK

JARK is specialist in het opsporen van tegoeden en rechthebbenden. Een jonge onderneming die in korte tijd ruime ervaring en een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Ingewikkelde transacties, lastig vindbare rechthebbenden? Wij nemen u dat zoekwerk uit handen. Tegoeden laten terechtkomen bij wie ze thuishoren; dat is onze drijfveer.

Het achterhalen van tegoeden en rechthebbenden vormt de kern, maar de dienstverlening van JARK breidt zich uit. Enthousiasme kenmerkt steeds onze aanpak, maar succes vraagt natuurlijk om meer. Naast onze eigen expertise beschikken we over een groot en deskundig internationaal netwerk van experts. We onderhouden volop contacten met buitenlandse advocatenkantoren en curatoren.

Uiteraard gaan we professioneel en discreet om met elke zaak waar we aan werken. Kenmerkend voor JARK is ook duidelijkheid. Daar waar het gaat om het claimen van tegoeden geldt altijd: no cure, no pay. Als zakelijke en particuliere begunstigde loopt u dus geen enkel risico.

Direct contact met JARK?

Heeft u een vraag of wilt u dat wij u benaderen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij reageren zo spoedig mogelijk.