Project AVG invest

Did you invest in AVG?

Don't forget to claim your compensation

Lees meer
DE-dollar

Did you invest in Dutch coffee?

It might have a very rich taste.

Lees meer

AVG Technologies NV

AVG Technologies NV

Op 16 maart 2017 heeft Avast Software B.V. ("Avast") het arrest van de Ondernemingskamer van het Hof van Beroep van Amsterdam van 14 februari 2017 gehandhaafd.

Zoals aangekondigd op 15 februari 2017 heeft De Ondernemingskamer alle minderheidsaandeelhouders van AVG Technologies BV ("AVG") verzocht hun aandelen over te dragen aan Avast in ruil voor een betaling van 22,84 EUR per aandeel in contanten, verhoogd met wettelijke rente die wordt berekend over de periode van 31 oktober 2016 tot de datum van overdracht van de aandelen.

Tot en met 15 maart 2017 konden aandeelhouders van AVG zich vrijwillig houden aan het arrest van het Enterprise Court door hun aandelen in AVG naar Avast over te dragen. Op 16 maart 2017 handhaafde Avast het arrest van het Ondernemingsrecht door de totale compensatie van de resterende uitstaande aandelen in AVG naar de Consignatiekas van het Ministerie van Financiƫn van Nederland over te dragen.

Als gevolg van de consignatie werden alle resterende uitstaande aandelen van AVG die nog niet door Avast werden gehouden, per 16 maart 2017 van rechtswege overgedragen aan Avast. De voormalige houders van deze aandelen zouden zich tot de Consignatiekas moeten richten ter betaling van de compensatie.

JARK heeft sinds vele jaren ervaring in vergelijkbare kwesties en biedt het claimen van de compensatie voor aandeelhouders aan tegen een no-cure-no-pay vergoeding. Klik hier om in contact te komen met JARK en een voorstel te krijgen voor uw aandelen AVG.

Overzicht

Direct contact met JARK?

Heeft u een vraag of wilt u dat wij u benaderen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij reageren zo spoedig mogelijk.